EVENIMENTE‎ > ‎

A început evaluarea

posted 23 Jun 2018, 05:19 by Proiecte ASSOC   [ updated 29 Jun 2018, 05:40 ]

EvaluareLimbaEngleza–iunie 2018.mp4

 
             Cadrele didactice și cursanții din cadrul proiectului TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă , cu emoție și cu multă bucurie, au privit acest moment al evaluării ca pe unul al bilanțului.Chiar dacă limba engleză mai are încă foarte multe necunoscute, considerăm că s-a reușit, într-o oarecare  măsură, inițierea în dezvoltarea competențlor de comunicare într-o limbă străină.

            Evaluarea  trebuie sã reușeascã sã rãspundã scopului de ansamblu al modulului, acela de a forma și dezvolta mai ales competențe prin disciplinã, și nu doar în disciplinã. Ea trebuie sã se caracterizeze printr-un echilibru între sarcini de lucru care sã urmãreascã deopotrivã: „cât de mult știu”, „cât de bine pot sã aplice” ceea ce știu și „ceea ce sunt capabili sã facã „ceea ce gândesc ” despre ceea ce știu cursanții.

            Și de această dată s-a confirmat că nu există nu se poate atunci când colaborarea dintre cadru didactic și cursant este una bazată pe dorința de a demonstra că poți să-ți depășești propriile bariere, fie ele și lingvistice.

            Felicitări cursanților și cadrelor didactice!

Prof. LAURA RUXANDRA CRIȘAN Coordonator implementare activitati Partener 2

Comments