EVENIMENTE‎ > ‎

Consiliere de grup cu copiii în cadrul activității 4 - 15 mai 2018

posted 18 May 2018, 00:46 by Proiecte ASSOC   [ updated 18 May 2018, 00:47 ]

 

            Marți, 15 mai 2018, la Școala din Cheud, comuna Năpradea Slaj, a avut loc o nouă întâlnire între echipa de implemantare a activității 4 și copiii din comunitatea romă. În cadrul proiectului TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă, prin Activitatea 4, Intervenții în domeniul dezvoltării/furnizării de servicii sociale și medicale, echipa fomată din asistenți sociali și psihologi oferă servicii de consilierea familiei și copilului, informare, sprijin și educație parentală, grupuri de sprijin pentru părinți, consilierea copiilor și adolescenților, consiliere în situații de criză, consilierea persoanelor cu dizabilități, consiliere medicală și socială.

            Exerciții și jocurile desfășurate pe parcusul întâlnirii au urmărit dezvoltarea capacităților de autocunoaștere a copiilor, dezvoltarea personală, a creativității și încurajarea exprimării.
Obiectivele pe termen lung urmărite prin „Activitatea 4”, aplicabile părinților dar cu influență directă asupra copiilor sunt dezvoltarea abilităților parentale și creșterea numărului de părinți care conștientizează factorii ce pun în pericol educația și integritatea socială a copiilor.

 

 

Comments