EVENIMENTE‎ > ‎

Eveniment sportiv nr.3: Meci de fotbal

posted 31 Jul 2019, 08:27 by Proiecte ASSOC   [ updated 15 Oct 2019, 00:58 ]

        Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementeaza impreuna cu partenerii - Comuna Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea - Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
 
        În cadrul proiectului, prin activitatea 7 sunt prevazute interventii în domeniul combaterii discriminarii si promovarii multiculturalismului. Aceasta activitate prevede, printre altele si organizarea a  6 evenimente sportive: de tip atletism, fotbal, handbal.

        În data de 19.07.2019 a avut loc  in localitatea  Com. Napradea, Terenul de fotbal din Napradea,  jud. Salaj, incepand cu ora 18:00 – Evenimentul sportiv nr. 3  - MECI DE FOTBAL. La eveniment s-au prezentat 30 persoane, romi si non romi. Pentru ca evenimentul sportiv să-și atingă scopul propus, combaterea discriminării și promovarea multiculturalismului, fiecare  echipă  a  avut în componență  jucători ai echipei de fotbal Năprădeana și membri GT din Cheud.

      Efortul participanților a fost răsplătit cu diplome de participare pentru fiecare și câte o cupă și o minge pentru fiecare echipă.
      Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat in vederea participarii la acest eveniment. Totodata multumim echipei de fotbal Napradea si  domnului administrator al Primăriei Năpradea care este si Președintele Asociației Sportive Năprădeana.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.