EVENIMENTE‎ > ‎

Eveniment sportiv nr.3: Meci de fotbal - Anunt desfasurare

posted 17 Jul 2019, 07:21 by Proiecte ASSOC   [ updated 22 Jul 2019, 00:59 ]

    
     
Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementeaza impreuna cu partenerii- Comuna Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea - Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.

        In cadrul proiectului, prin activitatea 7 sunt prevazute interventii în domeniul combaterii discriminarii si promovarii multiculturalismului. Aceasta activitate prevede, printre altele si organizarea a  6 evenimente sportive: de tip  atletism,fotbal,handbal ;
        In data de 19.07.2019 va avea loc in localitatea  Com. Napradea, Terenul de fotbal din Napradea,  jud. Salaj, incepand cu ora 18:00 – Evenimentul sportiv nr. 3  - MECI DE FOTBAL.
La meciul de fotbal vor participa jucătorii echipei de fotbal Năprădeana, alături de tinerii din comunitatea din Cheud.

        La eveniment sunt asteptate 30 persoane, romi si non romi. Participantii vor primi echipamente, mingi, masa, diplome si cupa. Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat in vederea participarii la acest eveniment.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.