EVENIMENTE‎ > ‎

La braţ cu toamna - Şezătoarea interetnică nr.7

posted 17 Oct 2019, 23:08 by Proiecte ASSOC   [ updated 17 Oct 2019, 23:12 ]
        Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementează împreună cu partenerii- Comună Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea - Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
        În cadrul proiectului, prin activitatea 7 sunt prevăzute intervenţii în domeniul combaterii discriminării şi promovării multiculturalismului. Această activitate prevede, printre altele şi organizarea a 9 şezători interetnice.
În data de 17.10.2019 va avea loc în localitatea Cheud, nr. 305, Com. Năpradea, jud. Sălaj, începând cu ora 16:00 - Şezătoarea nr. 7 ( din totalul celor 9) cu titlul: „La braţ cu toamna”. Tematica: ”Pictura, colaje”.  La eveniment sunt aşteptate 12 participante din gupul ţinta, femei rome din Cheud.
        Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat în vederea participării la acest eveniment.Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.