EVENIMENTE‎ > ‎

"Lucrător in comerț" - curs de calificare nivel I in Cheud.

posted 28 Apr 2018, 02:49 by Proiecte ASSOC
Obiectivul general al proiectului "TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă", cu ID 102039, finanțat în cadrul PROGRAMULUI OPERAŢIONAL CAPITAL UMAN, este implementarea pentru comunitatea de romi din localitatea Cheud, județ Sălaj, respectiv pentru 510 persoane, a unui pachet de măsuri integrate de incluziune socială, combatere a sărăciei și a oricărei forme de discriminare.

Prin proiectul de față, se dorește abordarea integrată si multidimensională a nevoilor identificate la romii din Cheud, astfel încât intervențiile proiectului să întrerupă cercul vicios al lipsei de coerență în aplicarea măsurilor de integrare socială, să reducă excluziunea socială, sărăcia și discriminarea.

Parte a acestui plan de interveneție, este organizarea și furnizarea a 13 programe de formare profesională în meserii cerute pe piața muncii internă, pentru 169 de persoane din comunitate din care cel puțin 156 vor fi certificate profesional.

Cursul de "Lucrător in comerț" (nivel de calificare 1) a demarat la Cheud și după cum se vede este tratat in mod serios atât de formatori cât și de beneficiari.
Mulțumim formatorilor pentru seriozitate și pentru modul atractiv și calitatativ în care și-au organizat predarea. Mulțumim și cursanților pentru că încă o dată ne-au demonstrat prin prezența zilnică la curs și prin participarea activă că sunt o comunitate aparte care merită tot sprijinul nostru!


Comments