EVENIMENTE‎ > ‎

Oamenii proiectului "Traisarel demno anda Cheud" și exemplele lor de bună practică (broșura)

posted 10 Nov 2020, 06:52 by Proiecte ASSOC   [ updated 24 Nov 2020, 06:07 ]
              “Proiectul «maternității» ne plăcea să-I numim. A devenit în timp și proiectul maturității noastre și al despărțirii, credem temporare, de unii colegi și de comunitatea din Cheud. Muncă dedicată sincer oamenilor din Cheud. 3 ani, 170 km pe zi, deplasări inclusiv la 4 jumate dimineata, căutări frenetice de mai bine pentru comunitatea romă. De ce? Așa suntem noi! Dorim să ajutăm!”, a rezumat Bianca Pricop Sălăgean, managerul proiectului “Traisarel demno anda Cheud – Servicii integrate pentru o viață demnă”, munca susținută și miile de ore dedicate comunității din localitatea sălăjeană.
                O parte dintre activitățile derulate au fost incluse într-o broșură de bune practici, care, ținând cont de vremuri, s-a decis să se distribuie online, dar să se facă și disponibilă pentru conusultare pe canalele social media.
                Membrii echipei proiectului “Traisarel demno anda Cheud – Servicii integrate pentru o viață demnă” și-au propus ca oamenii din Cheud să trăiască în bună pace, iar romii din comunitate să își redobândească stima de sine și încrederea în forțele proprii. Prin proiectul derulat în localitate, echipa proiectului desfășoară, de aproape trei ani, acțiuni care au ca rezultat schimbarea în bine a comunității sălăjene, iar rezultatele au început să se vadă.