EVENIMENTE‎ > ‎

Programul A DOUA ȘANSĂ- între absolvirea anului I și debutul anului II de studiu

posted 27 Nov 2018, 05:15 by Proiecte ASSOC   [ updated 3 Dec 2018, 02:23 ]
        Proiectul „TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD – Servicii integrate pentru o viață demnă”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, a oferit celor 35 de cursanți din cadrul programului “A doua șansă” posibilitatea de a absolvi anul I de studiu, secundar inferior. Prin efortul susținut al tuturor celor implicați, cu multă perseverență din partea cadrelor didactice și a cursanților, toți cei 35 de cursanți au primit adeverințele de absolvire a anului I în prezența managerului de proiect Bianca Pricop Sălăgean.
        Începând cu dat de 16 octombrie 2018 au debutat cursurile anului II secundar inferior, iar beneficiarul Școala Gimnazială ”Traian Crețu” Năpradea a încheiat un contract de parteneriat instituțional cu Liceul Tehnologic ”Octavian Goga” Jibou în vederea desfășurării activităților de practică de specialitate, conform metodologiei. Ne dorim ca efortul depus de ASSOC de a oferi acestor cursanți posibilitatea efectuării celor doi ani de studiu sa-și găsească continuitatea pentru anii III și IV de studiu, oferind astfel cursanților oportunitatea de a obține un certificat de calificare profesională la sfârșitul celor patru ani de învățământ secundar inferior.
        Este de apreciat efortul pe care acești cursanți îl fac pentru a participa la cursurile ADS, iar faptul că au absolvit anul I de studiu îi motivează să continue. Se remarcă schimbarea de mentalitate și dorința acestor oameni de a-și construi o viață mai bună.
        Mult success tuturor în noul an școlar!