EVENIMENTE‎ > ‎

SEMINAR "Combaterea discriminării și promovarea multiculturalismului"

posted 8 Feb 2018, 04:55 by Proiecte ASSOC   [ updated 8 Feb 2018, 05:23 ]


În 31.01.2018, a avut loc primul seminar cu tema
"Combaterea discriminării și promovarea multiculturalismului" desfășurat în cadrul activității 7 a proiectului “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”.

În cadrul acestui eveniment au participat 14 persoane, beneficiari și potențiali beneficiari ai proiectului, un profesor din cadrul Școlii Gimnaziale Traian Crețu - Napradea și cei doi experți din domeniul combaterii discriminării și promovării multiculturalismului, angajați în proiect. Întâlnirea a avut loc în școala din localitatea Cheud, comuna Năpradea.

Tematica seminarului s-a axat pe explicarea termenilor de „discriminare”, “prejudecăți” sau “izolare socială”, prezentarea drepturilor dar și a obligațiilor fiecăruia și a strategiilor care pot fi aplicate pentru a atenua sau elimina discriminarea.


Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 18.544.177,26 lei.

Proiectul se va implementa pe parcursul a trei ani, în perioada 27.09.2017 – 26.09.2020, în localitatea Cheud, județul Sălaj.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.

 

Comments