EVENIMENTE‎ > ‎

Seminar nr.4 - ,,Combaterea discriminării și promovarea multiculturalismului”

posted 27 May 2019, 02:06 by Proiecte ASSOC   [ updated 27 May 2019, 02:36 ]
Anunt desfășurare
Seminar nr.4 - ,,Combaterea discriminării și promovarea multiculturalismului”


    Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementeaza împreună cu partenerii- Comuna Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea -

    Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
    În cadrul proiectului, prin activitatea 7 sunt prevăzute intervenții în domeniul combaterii discriminării și promovării multiculturalismului. Această activitate prevede, printre altele și organizarea a 6 seminarii cu tematica în combaterea discriminarii și promovarii multiculturalismului. În data de 29.05.2019 va avea loc în localitatea Cheud, Com. Năpradea, Școala Primară Cheud 2, jud. Sălaj, începând cu ora 17:00 – Seminarul nr. 4 (din totalul celor 6) cu tematica: ,,Combaterea discriminării și promovarea multiculturalismului”.
    La eveniment sunt așteptate minim 12 persoane, romi și non romi din comunitatea locală, reprezentanți ai instituțiilor de la nivel local și județean, din domeniile social, medical, educație, justiție, cultural și culte, ong-uri.
    Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat în vederea participării la acest eveniment.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.