EVENIMENTE‎ > ‎

,,Tradiții și obiceiuri de Paște” - Șezătoarea interetnică

posted 11 Apr 2019, 01:14 by Proiecte ASSOC   [ updated 11 Apr 2019, 01:15 ]
Anunt desfasurare
Sezatoarea interetnica nr.6
,,Tradiții și obiceiuri de Paște”

    
        Asociația Profesională Neguvernamentală de Asistență Socială ASSOC, în calitate de beneficiar implementează împreună cu partenerii- Comuna Năpradea și Școala Gimnazială “Traian Crețu“ Năpradea -
            Proiectul “TRAISAREL DÈMNO ANDA CHEUD - Servicii integrate pentru o viață demnă”, proiect co-finanțat din Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, proiect ce se adresează cu preponderență comunității rome din Cheud și urmărește implementarea unor măsuri integrate de natură să reducă efectele sărăciei și excluziunii sociale cu care se confruntă membrii comunității.
            În cadrul proiectului, prin activitatea 7 sunt prevăzute intervenții în domeniul combaterii discriminării și promovării multiculturalismului. Această activitate prevede, printre altele și organizarea a  9 șezători interetnice. În data de 16.04.2019 va avea loc în localitatea Cheud, Com. Năpradea, jud. Sălaj în incinta Școlii Primare Cheud nr. 2,  începând cu ora 17:00 - Șezătoarea nr. 6  (din totalul celor 9)  cu tematica: ,,Traditii si obiceiuri de Paste”
            La eveniment sunt așteptate 12 participante din gupul țintă,  femei rome din Cheud.  
            Mulțumim și pe această cale persoanelor din comunitate pentru interesul manifestat în vederea participării la acest eveniment.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de email assoc@assoc.ro
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeana, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.runv.ro.